Thursday, September 25, 2008

salam..

..Harlooo..

Sebelum meneruskan kata2..saya nak ucapkan "terima kasih" pada Blogger " Yasis@rembang waktu" coz sudi ajar mcm na nak wujudkan blog..o..mcm ni rupenye kan..tapi banyak lagi yang x explore..pelan2..

@rked Sum@nd@k ni akan menjamu kekawan sume yang berminat tentang Sabah..ndak banyak pun tapi adalah..

7 comments:

Tropic Puppet said...

wahhhhhh... dah berhutan hujan khatulistiwa dah blog ni...

moya said...

ape kabor kak......dah ade blog ye..boleh la cerita pasal sabah....

boying@gone said...

tracy.. sori sbs x email2 gmbr lata hammer. nanti aku pos kan pd dasri. k

TamaHomei_gurL said...

hai kak huhuhuhuh rindu akak aper cer ni ader blog x bitaun pown

cy_sumandak said...

salam suma..

tropic..
bz sket..bl tshirt alumni nak siap..

moya..akak sihat..boleh 6t singgah2 lah..akan dimuatkan mane sempat..

boygon..patutla cek email xda pun lg..xpa ko krim gan boxer jak

el..akak miss u too..hehe sowi tak bgto..baru g..

cy_sumandak said...

salam suma..

tropic..
bz sket..bl tshirt alumni nak siap..

moya..akak sihat..boleh 6t singgah2 lah..akan dimuatkan mane sempat..

boygon..patutla cek email xda pun lg..xpa ko krim gan boxer jak

el..akak miss u too..hehe sowi tak bgto..baru g..

TamaHomei_gurL said...

heheh akk mybe 2 la org kater jodoh tp adk akk ni pntgkan pljaran i'allah adik akan score lg sem ni wish me luck for my final luv u kak