Thursday, August 6, 2009

sebulan sudah...

salam perpaduan...

wah..lamanya sudah tidak update blog...apa kabar blogers2 sekalaian....tracy harapkan semua blogers sihat walafiat hendaknya..

hehehe..skarang dah boleh online kat bilik guru coz dah ada internet...hehehe...best2..
boleh lah hari2 jengok blog ea..

untuk tempoh praktikal ni...sangat seronok..banyak perkara yang di pelajari, yang sudah ada dalam diri dimurnikan..dan tambah persediaan untuk masa hadapan...wah..tak sabar nak posting...best2..

tapi jangan ingat ajar pendidikan jasmani adalah satu perkara yang senang..pening tau...hehehe..tapi yang pasti kalau sukan kanak-kanak..mesti enjoy dan happening..hehehehe..

pendek kata..yang penting CINTA kerjaya anda...hahahahahahahaha....cheers..

2 comments:

Arthur said...

Hi tracy...lama tia nampak idung ko..hehe. ko KPLI ka?

"PENUNGGU MALAM" said...

Hi akak..INI ADIK AKAK SAMA hari jadi 18 julai..bila mau c'brate sama2..