Tuesday, December 16, 2008

..alkisah..

salam damai..

si Foo kecurian..jhon plak kemalangan...wah, macam2 skarang perkara yang tak di sangka berlaku..

kepada rakan2 di mana jua anda berada..berhati2 bukan saja di jalan raya tapi di mana saja anda berada, dengan apa yg anda lakukan, sama ada atas pokok ke, atas air ke, atas bangunan ke, pandu kereta ka, motor ke, huh time tidur pun kena berhati2 make sure pintu tu di kunci..kalau perlu ingatkan kawan2 serumah..

selalunya kita dah berhati2 tapi orang lain pulak yang kurang berhati2..so, utk kepentingan bersama..tak salah kita mengingatkan..

saya doakan agar jhon cepat sembuh..dan foo, sabar k..pasti ada hikmah di sebaliknya..murah rezeki foo..amin..

ingat..gunakanlah peluang yang ada dengan sebaiknya kerana masa ini masa yang jahat...renung2kan dan selamat beramal..

PEACE!

2 comments: